-
Ваш кошик порожній!
Січневого ранку спробуйте приготувати ароматну каву по-східному з оксамитовим присмаком шоколаду. А скибочка лимона чудово додасть пікантну кислинку і збагатить ваш напій вітаміном С. Взимку це дуже до речі!
На одну порцію кави по-східному з шоколадом Вам знадобиться:
Рецепт приготування
Натерти шоколад на дрібній тертці.
Заварити в турці каву по-східному. Для цього в турку помістити мелену каву з цукром, залити водою і тричі довести до кипіння, піднімаючи над плитою для того, щоб опустилася кавова шапочка (але в жодному разі не кип'ятити!).
Потім в турку з кавою додати сіль, для повнішого розкриття смакових якостей кави, а також 1 чайну ложечку холодної води, яка дозволить швидше осісти густіше.
Перелити каву в чашку, додати морозиво і посипати тертим шоколадом зверху.
Подавати рекомендується з лимоном та гарним настроєм!
Кава по східній з шоколадом та лимоном готова!
З новим роком! Чудового настрою! Міцного здоров'я!
Leave a Comment