Антипохмільна кава за старовинним рецептом

Posted by Heaven 01.01.2018 0 Comment(s)

Антипохмільна кава

 

 

Після новорічних свят дуже доречно приготувати антипохмільний кавовий коктейль за старовинним рецептом.


Для однієї порції похмільної кави потрібні такі інгредієнти:

 

2 чайні ложки свіжомеленої кави з гіркуватістю
1 столова ложка шампанського (абсенту)
100-120 мілілітрів води
щіпка ванілі або ванільного цукру

Рецепт приготування
У турочку помістити каву з ваніллю та залити холодною водою. Поставити на помірний вогонь. Коли підніметься кавова шапочка, відставити турку та додати шампанське (абсент). Знову поставити на плиту до утворення пінки.

І все! Післяноворічна кава готова!


З наступившим Новим роком!!!

 

До речі, у різних куточках земної кулі від похмілля рятуються різними способами.
Так, в Італії – звичайно ж кава, у Голландії – це пиво; у Римі – равлики; у Німеччині – солоний оселедець; у Норвегії – вершки; у Туреччині – кокореч; у Монголії – томатний сік з маринованим оком вівці; в Америці – томатний сік із яєчним жовтком; у Британії – сендвіч з беконом; у Китаї – зелений чай; у Франції – устриці; у Японії – сливи консервовані; на Гаїті – ритуал вуду; у слов'ян – розсіл. Ну, а універсальним засобом від похмільного синдрому є наваристий, гострий м'ясний бульйон.

Leave a Comment