-
Ваш кошик порожній!
Для приготування 1 порції кави швейцарськи необхідні наступні інгредієнти:
10 грам кави ультра дрібного помелу,
100 - 120 мл холодної води,
20 мл черешневого лікеру,
цукор на смак, але можна і без нього.
Рецепт приготування:
У турочку помістити свіжомелену каву, додати воду, поставити на плиту і довести до кипіння, але не кип'ятити! Зняти із плити. Коли кавова шапочка осяде, повернути на плиту. Повторити процедуру 2-3 рази. Потім додати в каву ложечку холодної води, щоб осіла кавова гуща. Через пару хвилин, у підігріті чашки налити черешневий лікер та каву.
Цукор подається окремо.
Ароматна кава по-швейцарськи готова!
Приємного кавування!
Leave a Comment