-
Ваш кошик порожній!
Характеристики | |
Вид | Набір |
Виробник | Angel's Co. |
Країна-виробник | Канада |
1 Професійні ваги Angel's Co. Hati LED з таймером
+ 1 Кавовий сервер Angel's Co. №2 T Server
+ 1 Пуровер Angel's Co. 02 Hario V60 Style керамічний (білий або блакитний) на 1-4 порції
+ 1 Чайник Angel's Co. з нержавіючої сталі (Selena-1,2л. або Shah - 1,2л., або Сone - 0,9л., або Yukon - 0,6 л)
Чотири предмета!
Опис:
Ваги з таймером - необхідний аксесуар бариста, бармена, гурмана для приготування смачної кави альтернативними методами.
Професійні електронні ваги Angel's Co. Hati, Dibro LED з таймером суперудобние і чудово впишуться в будь-який дизайн.
Водонепроникні ваги Angel's Co Hati LED з таймером, захисним килимком для приготування кави альтернативним способом, а також чаю, коктейлів, випічки, соусів, різних страв і напоїв в кулінарії, домашніх умовах, кафе, барах, ресторанах.
Надточні електронні ваги з таймером і зручним гумовим килимком з бортиками для приготування будь-яких напоїв і страв.
Зручний, легко миється, компанктний кавовий сервер сервер Angel's Co №2 T Server для заварювання кави альтернативним способом вдома, в кафе, ресторані.
Керамічний пуровер, воронка V 60 - це конусоподібної обладнання для заварювання кави методом фільтрації.
Заварювання кави в керамічної воронці дозволяє максимально розкрити каву і приготувати напій з дивовижно багатим смаком і прекрасним ароматом.
Зручний, легко миється, компанктний керамічний пуровер Angel's Co 02 Hario V60 Style для заварювання кави альтернативним способом вдома, в кафе, подорожах.
Чайник Angel's Co. призначений для заварювання кави альтернативними методами вдома, в кафе, барах, ресторанах.
Тонкий довгий носик формує потік гарячої води необхідної щільності, що є важливою умовою для hand brew (заварювання вручну).
Вигнута форма носика сприяє більш комфортному використанню чайника.
Якісний металевий корпус чайника дозволяє швидко нагрівати воду.
Технічні характеристики:
Спеціальний чайник для заварювання кави Angel's Co з нержавіючої сталі - один з просунутих інструментів бариста.
Приготування кави альтернативним / крапельним / фільтровим методом за допомогою пуровера, воронки, v60, дріппера, Декантер, кемекса, аеропресса, колд-брю, сифона, габета.